Algemeen  

   

Tibelly logo


image001

   

  Tibelly logo

Wij gebruiken voor onze zonwering hoofdzakelijk zonweringsdoek uit de Tibelly® collectie.Maar ook doeken van Dikson behoren tot de moglijkheid.

Bij gebruik van buitenzonwering is het zonweringdoek, indien geopend, het zichtbare deel van de meeste zonweringproducten. Naast de kleur, zijn ook de kwaliteiten van het doek van groot belang. Het is dit deel van het product dat, naast het weren van de zon, de volgende belangrijke kwaliteiten levert: Bescherming, Besparing en Decoratie. Klik hier voor de video 'waarom zonwering?'. Ga naar de schermselector om de meer dan 500 kleurcombinaties te ervaren. U kunt ook hier klikken om het inspirerende Moodmagazine te bekijken.

Tibelly® zonweringdoek werpt een ander licht op schaduw. Voor elke verkochte meter Tibelly® doek wordt € 0,10 aan KWF Kankerbestrijding gedoneerd. Met het gebruik van Tibelly® zonweringdoek op uw zonnescherm wordt u letterlijk en figuurlijk Schaduw Sponsor van KWF Kankerbestrijding!

 

   

Onderhoud

onderhoudTibelly doek krijgt een extra water- en vuilafstotende nabehandeling. Hierdoor is het onderhoud eenvoudig. Afnemen met lauw water en een borstel volstaat voor een lange levensduur van uw doek. Laat het doek bij voorkeur niet te lang vochtig opgerold in de cassette zitten. Laat het doek drogen en luchten na een regenbui of schoonmaakbeurt.

   

Bescherming

beschermingTibelly doek houdt, ongeacht de kleur van het doek, tenminste 90% van de UV-straling (99% van de UVB-straling), 70% van de zonnewarmte en 72% van de zichtbare straling tegen.

   

Kwaliteit

Tibelly doek wordt geweven uit in de massa gekleurde acrylvezels. De kleur zit in het hart van de vezel, waardoor het doek een uitzonderlijke, langdurige kleurechtheid krijgt.

Stalenboek2012.png

Bij ons ligt het stalenboek waarin u de kleuren in het echt kunt bekijken.

   

Aktie.  

Momenteel krijgt u bij aanschf van een rolluik of screen,

50 % Korting

op een Raamhor.

informeer naar de aktievoorwaarden.

   

Tibelly® - KWF logo

© Rolalux