Algemeen  

   

Tibelly logo


image001

   

Valarmscherm

Een valarmscherm is een speciaal soort uitvalscherm voor met name hoge ramen. De eigenschappen van een screen en een uitvalscherm worden op sierlijke wijze gecombineerd in dit scherm. Het doek zakt eerst voor een deel recht naar beneden  om daarna tot uitvalscherm over te gaan waardoor het uizicht behouden blijft.

 

.

   

Het doek valt eerst voor een deel loodrecht naar beneden om de lichtinval optimaal te weren om daarna tot uitvalscherm over te gaan om een vrije doorkijk te bewerkstelligen. De Avézolette wordt met name toegepast in bedrijfsgebouwen of ziekenhuizen, echter ook bij huizen met hoge ramen ziet men dit scherm steeds vaker. Het scherm kan met screendoek maar ook met Tibelly® doek worden uitgevoerd.

   

Onderhoud

onderhoudTibelly doek krijgt een extra water- en vuilafstotende nabehandeling. Hierdoor is het onderhoud eenvoudig. Afnemen met lauw water en een borstel volstaat voor een lange levensduur van uw doek. Laat het doek bij voorkeur niet te lang vochtig opgerold in de cassette zitten. Laat het doek drogen en luchten na een regenbui of schoonmaakbeurt.

   

Bescherming

beschermingTibelly doek houdt, ongeacht de kleur van het doek, tenminste 90% van de UV-straling (99% van de UVB-straling), 70% van de zonnewarmte en 72% van de zichtbare straling tegen.

   

Kwaliteit

Tibelly doek wordt geweven uit in de massa gekleurde acrylvezels. De kleur zit in het hart van de vezel, waardoor het doek een uitzonderlijke, langdurige kleurechtheid krijgt.

Stalenboek2012.png

Bij ons ligt het stalenboek waarin u de kleuren in het echt kunt bekijken.

   

Aktie.  

Momenteel krijgt u bij aanschf van een rolluik of screen,

50 % Korting

op een Raamhor.

informeer naar de aktievoorwaarden.

   

Tibelly® - KWF logo

© Rolalux