Algemeen  

   

Tibelly logo


image001

   

Screens

Screens zijn de ideale vorm van zonwering. Door toepassing van glasvezeldoek wordt de zonne-energie gefilterd, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Perfect voor huis en kantoor. Het assortiment bestaat uit een enorme keuze in kappen, geleiders, framekleuren en een zeer complete doekcollectie. Hierdoor zijn onze screens ook uitermate geschikt voor toepassing in projecten

.

   

Screens zijn een vorm van buitenzonwering die de laatste jaren enorm aan populariteit wint. Het is verticale zonwering die de gehele oppervlakte van het glas afdekt tegen inval van hinderlijk licht en voorkomt dat  het glasoppervlakte opwarmt. Er bestaan vele soorten screens en screendoek. Een van de meest opvallende eigenschappen van screens is dat u overdag wel van binnen naar buiten kunt kijken maar niet andersom.

Er zijn normale screens, screens met windvaste geleiders voor op plaatsen waar veel wind is en de zogenaamde SolidScreen┬« die door een speciale ritsgeleiding zelfs orkaankracht kan weerstaan zoals u in dit filmpje kunt zien.

Screens zijn op verschilende manieren te bedienen:

  • D.m.v. band of koord voor zowel binnen als buiten.
  • D.m.v. draaistangbediening voor zowel binnen als buiten.
  • Elektrisch d.m.v. schakelaar of afstandsbediening eventueel aangevuld met een zon- en windautomaat voor optimaal bedieningsgemak en energiebesparing. De elektrische bediening kan ook gekoppeld worden zodat verschillende screens bediend kunnen worden met 1 schakelaar.
   

Besparing

Besparing.pngUit TNO-onderzoek blijkt dat toepassing van buitenzonwering veel energie kan besparen. Door toepassing van automatisch geregelde buitenzonwering gedurende de zomer kan voor kantoren tot 29 procent en voor woningen tot 12 procent op energie voor koelen worden bespaard.

   

Combinaties

De Tibelly® screendoekcollectie heeft een rijke keuze aan kleuren, waarmee een perfecte combinatie gemaakt kan worden met de omkasting- en kozijnkleuren.

Bij ons ligt het stalenboek waarin u de kleuren in het echt kunt bekijken.Stalenboek screens.png

   

Aktie.  

Momenteel krijgt u bij aanschf van een rolluik of screen,

50 % Korting

op een Raamhor.

informeer naar de aktievoorwaarden.

   

Tibelly® - KWF logo

© Rolalux