Algemeen  

   

Tibelly logo


image001

   

Rolluiken

Rolluiken zijn de perfecte vorm van zonwering, nl. 100% zonwerend. Daarnaast zijn rolluiken geluidwerend, inbraakvertragend, inkijkwerend, isolerend en weerbestendig. Met rolluiken wordt tevens het binnencomfort verhoogd. Er zijn vele kleuren en vormen beschikbaar.

 

 

.

   

Knikarmschermen.

knikarmschermen, ook we terrasschermen genoemd, zijn speciaal ontworpen voor toepassing boven een terras. De speciale armconstructie zorgt voor een terrasoverkapping waarbij u volledige bewegingsvrijheid op uw terras heeft.

 

.

 

.

   
   

Verandazonwering

Een uitbouw met glazen dak zorgt voor veel licht en warmte in huis. De verandazonwering is een zeer doeltreffende regulator van het zonlicht en de warmte die de zon mee naar binnen brengt. Afhankelijk van de doekkeuze zorgt de verandazonwering voor een mooi geheel met de serre, aanbouw of overkapping.

 

 

.

   

Valarmscherm

Een valarmscherm is een speciaal soort uitvalscherm voor met name hoge ramen. De eigenschappen van een screen en een uitvalscherm worden op sierlijke wijze gecombineerd in dit scherm. Het doek zakt eerst voor een deel recht naar beneden  om daarna tot uitvalscherm over te gaan waardoor het uizicht behouden blijft.

 

.

   

Piazzola

De Piazzola® terraszonwering is een bijzonder praktische creatie, eigenlijk een verandazonwering op staanders. Het systeem  constructie is zo ontwikkeld, dat maar liefst 30 m2 schaduw kan leveren. Ook bij een buitje blijft men droog onder deze overkapping met doek.

 

.

   

Screens

Screens zijn de ideale vorm van zonwering. Door toepassing van glasvezeldoek wordt de zonne-energie gefilterd, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Perfect voor huis en kantoor. Het assortiment bestaat uit een enorme keuze in kappen, geleiders, framekleuren en een zeer complete doekcollectie. Hierdoor zijn onze screens ook uitermate geschikt voor toepassing in projecten

.

   

Terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping biedt u de gelegenheid om optimaal te kunnen genieten van uw terras en tuin. ‘s Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomeravond. Mocht u het prachtige voor- of najaar in uw tuin niet willen missen; de terrasoverkapping biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin.


.

   

Uitvalscherm.

Het uitvalscherm is de meest "eenvoudige" zonnescherm. Het uitvalscherm wordt met 2 zijarmen bevestigd aan de muur en "valt" door zijn eigen gewicht naar beneden. Daardoor is deze te bedienen met een ouderwetse bandopwinder. Natuurlijk is dit soort zonwering vandaag de dag ook met een draaistang of elektrisch te bedienen. Het uitvalscherm is een zeer effectieve zonwering die de zon weert voordat deze het glas bereikt en opwarmt.

.

   
   

Markiezen.

De onbetwiste klassieker onder de buitenzonwering is de markies. Dit is een dusdanig oer-hollands product dat men deze zonwering in het engels Dutch Canopies noemt. Natuurlijk geeft de markies het gebouw niet alleen extra karakter, maar doordat ook de zijden afgedekt zijn, komt er ook nog eens geen lichtinval van de zijkanten.

 

 

.

   

Cubola.

De Cubola is ontstaan uit praktische noodzaak om, ook op lastige plaatsen, beschermd en beschut van het buitenleven te genieten. Vervolgens is dit type zonwering voorzien van een strakke uitstraling en daardoor uniek in zijn soort. Dit systeem kan zowel vrijstaand, als aan een gevel of op een schutting worden gemonteerd.

 


.

   

Klik op één van de foto's voor een vergroting.

 

   

Aktie.  

Momenteel krijgt u bij aanschf van een rolluik of screen,

50 % Korting

op een Raamhor.

informeer naar de aktievoorwaarden.

   

Tibelly® - KWF logo

© Rolalux